2009. augusztus 14., péntek

Zöldség pörkölt színes tésztával




Ha fagyasztott vegyes zöldségből készítjük ezt az ételt,nagyon gyorsan meg van.Friss hozzávalókkal viszont kétség kívül zamatosabb és vitamindúsabb.Én a gyors megoldást választottam most,ezen belül pedig brokkoli-karfiol-répa zöldségkeveréket használtam.De ezeken kívül lehet variálni még borsóval,zöldbabbal,petrezselyemmel,cukkínivel stb.Babáknak pürésítve adható.
Hozzávalók:
zöldségek,olíva olaj,tengeri só,petrezselyemzöld,pirospaprika,növényi tejszín.
A zöldségeket olajon kis vízzel megpárolom,ízesítem,végül a tejszínnel összeforralom.Színes durum tésztával készítem,mert a színes ételek jobban ízlenek a gyerekeknek.Legalábbis én ezt tapasztaltam.

Nincsenek megjegyzések: