2009. szeptember 3., csütörtök

Bundás zöldség


Ha még túl keménynek találjuk a hagyományos rántott zöldség bundáját készíthetünk a csemetének bundázott zöldséget (vagy szóját,vagy szójapárizsit,vagy akármit).Annyira fincsi,hogy inkább én is ezt választom panír helyett.
Ha besózzuk előre a zöldségeket jó puhák lesznek sütés után.Sűrű palacsintatésztát készítek tk. tönköly lisztből rizstejjel,tojással(elhagyható).Teszek bele fokhagymát,petrezselymet,borsikafüvet,bio fűszersót vagy vegamixet.Habverővel jól összekeverem.Mielőtt beletenném a zöldségeket lisztbe forgatom,így jobban megtapad rajta a tészta.Belemártom a tésztába és olajban kisütöm.

U.I.:Jó étvágyat Hugoci:)!Ez is kézbe vehető:)

2 megjegyzés:

Great írta...

Frutti:DDD koszonjuk! kezbe is (v)esszuk:)))

Marcipán és Frutti írta...

:)